У Львові розроблять план заходів для підтримки бізнесу на час карантину

1963 0
Із представниками бізнесу працюватимуть точково, по об'єктах.
Фото: Марія Стахів/Твоє місто

Фото: Марія Стахів/Твоє місто

У Львові підготують план заходів підтримки суб’єктів підприємницької діяльності на період дії карантину, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. Таке рішення львівські депутати ухвалили сьогодні, 17 березня, на позачерговому пленарному засіданні ЛМР.

Читайте також: Що зміниться для бізнесу на час карантину. Деталі

Місто планує скасувати орендну плату підприємцям, які орендують комунальні приміщення і які вимушено зупинили роботу через карантин. Водночас у міськраді звертатимуться до власників комерційних приміщень, у тому числі ТРЦ, аби ті зменшили орендну плату орендарям і пішли на зустріч підприємцям.

Як уточнив міський голова Андрій Садовий, із представниками бізнесу працюватимуть точково, по об'єктах. Також готелям скасують туристичний збір.

Читайте також: Де у Львові замовити продуктів додому

Зазначимо, що Верховна Рада прийняла в цілому законопроект №3220 про підтримку підприємців у період карантину через коронавірусну інфекцію Covid-19, який передбачає податкове послаблення.

Tvoemisto.tv підготувало інфографіку про те, які заклади у Львові закрили на карантин.

Христина Гоголь

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!