У Львові розробили два варіанти нової дороги між Рясним та Левандівкою

9201 0
Будівництво дороги може тривати до двох років.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Львівська міська рада розробляє два варіанти будівництва нової дороги на вул. Суботівська, яка сполучатиме Рясне та мікрорайон Левандівки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На вулиці Шевченка у Львові хочуть збудувати новий міст

За словами керівниці департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірини Маруняк, цього року замовлять техніко-економічне обґрунтування та дослідження геології ґрунтів. Після цих досліджень можна буде обрати остаточний варіант дороги.

«Це дороговартісні проекти, вони практично на одному рівні. Їх вартість становить не одну сотню мільйонів гривень. Якщо ми замовимо проект вже цього року, то він буде зроблений на наступний рік. Відповідно експертиза проекту, оголошення тендеру та початок робіт підрядником теж можливий лише наступного року», — розповіла Ірина Маруняк.

Вона додала, що на реалізацію проекту необхідно щонайменше два роки. Нова дорога має покращити сполучення між Рясним та Левандівкою. 

Читайте також: На Львівщині почнуть будувати нову транспортну розв’язку. Схема

Нагадаємо, про плани збудувати нову дорогу від Рясного до Левандівки повідомили торік у квітні. Тоді йшлось про ділянку між вул. Шевченка, Ковалика та залізницею. Крім цього, у генеральному плані Львова передбачено будівництво тролейбусних ліній до мікрорайону Рясне. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!