У Львові розробили колекцію світшотів, щоб допомогти еколого-натуралістичному центру

3507 0
На одязі зображені червонокнижні тварини, які вимирають.
Фото: Red List Project

Фото: Red List Project

У Львові запустили благодійний проєкт Red List Project, метою якого є привернення уваги до проблеми вимирання тварин, занесених до Червоної книги України. Про це Tvoemisto.tv повідомили органзатори.

Для проєкту шоу-рум Open Store Lviv та художник Володимир Ковпак розробили серію дизайнерських худі з колажами, на яких зображені тварини з Червоної книги України. 

«Новий дроп проєкту присвячений ссавцям, а також хащам як одному із станів існування. Хащі стали лейтмотивом нових робіт, символом суспільного шуму, в якому розчиняється питання вимирання тварин. Цей стан, в якому тварини буквально зникають, і є показаний на нових арт-роботах. На принтах зображені бурий ведмідь, рись та зубр», – розповідають організатори.

Фото: Red List Project

Частину коштів з продажу одягу передадуть у Львівський еколого-натуралістичний центр.

Автором дизайнерських принтів є львівський художник Володимир Ковпак. Він створює діджитал-арти методом колажування на теми щирості в мережі, сарказму, усвідомленого споживання та екології.

Перший дроп з футболками був присвячений птахам,а кошти з продажів відправлялися в притулок для пернатих «Садибу Нюшаніково» під Києвом.

Придбати худі та футболки можна у Open Store Lviv. Ціна худі становить 1400 грн, ціна футболки – 980 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!