Політична реклама

У Львові розробили мобільний гід містом

1739 0
Мобільний гід Lviv Travel Places, який містить інформацію про цікаві місця та об’єкти Львова, доступний на туристичному порталі.

З допомогою цього додатку уся інформація про об’єкти, які є на офіційному туристичному сайті міста www.lviv.travel, може бути доступною на смартфоні, інформує прес-служба Львівської ради.

Додаток містить вичерпну інформацію про цікаві місця Львова. Можна вибрати окремий об’єкт, прочитати про нього повну інформацію, подивитись фото, сформувати маршрут до цього місця пішки, автомобілем чи з допомогою громадського транспорту.

Місця  згруповані за категоріями: музеї, театри, пам'ятки, ресторани, готелі та ін. Зручним є пошук місць з допомогою карти та можливість фільтрувати їх по категоріях.

Мобільний додаток Lviv Travel Places доступний для смартфонів з операційною системою iOs та Android абсолютно безкоштовно.

Завантажити мобільний додаток можна через сайт www.lviv.travel.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!