Політична реклама

У Львові розробили програму для підготовки до ЗНО для Android

1397 0
Львiвськi студенти розробили програму, яка дає змогу готуватись до ЗНО з мобiлки. Iван Миляник, студент львiвського нацунiверситету імені Івана Франка, та Андрiй Харчишин, спудей "Львівської полiтехнiки", працювали над створенням цiєї програми близько року.

Зараз "TestTerra" уже є в iнтернетi, її можна безплатно скачати на телефон з операцiйною системою Android 1.6.

"Прогама мiстить тисячу запитань з української мови та лiтератури, якi погодженi з Львiвським регiональним центром оцiнювання якостi освiти, -- каже Iван Миляник, студент-винахiдник. -- Сьогоднi з колегами з полiтехнiки працюємо ще над додаванням запитань з iсторiї України. Їх кiлькiсть також погоджуватимемо з центром оцiнювання якостi освiти. Цiкаво, що згодом ця програма стане доступною i для користувачiв iPhone".

"TestTerra" розрахована лише на новi моделi мобiльних телефонiв -- старi її не пiдтримають. Пiсля скачування програми на телефон немає потреби пiд'єднуватись до iнтернету, аби скласти тести, повідомляють Львівські новини онлайн.

"TestTerra" сама формує мiнi-тести для користувача, кожен з яких має 15 запитань, на якi пропонують кiлька варiантiв вiдповiдей. Перед закiнченням тестування можна ще раз перевiрити вiдповiдi чи навiть виправити їх, а тодi оцiнити свiй результат. Програма також iнформує користувача про те, у якому саме запитаннi той допустився помилки.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!