У Львові розшукують безвісти зниклого 38-річного чоловіка. Оновлено

16280 0
Чоловік був одягнений у темно сині джинси, чорну куртку та кросівки темного кольору.
фото: юрій сілецький

фото: юрій сілецький

У Львові розшукують 38-річного Юрія Сілецького, який вчора, 6 листопада, вишов з дому та досі його місце перебування не відоме. Про це повідомляє пошуково-рятувальна волонтерська асоціація «Сарва».

Чоловік середнього зросту та тілобудови. У нього поголена потилиця, на маківці – чуб. Був одягнений у темно сині джинси, чорну куртку та кросівки темного кольору. Зник вчора, 6 листопада, виїхав з дому, що в Винниках у напрямку Тернополя. Автомобіль – «Рено Меган» сірого кольору, ВС 9288 КР. Наразі його місце перебування не відоме.

Про інформацію просять повідомляти на безкоштовну гарячу лінію 0-800-310-911 або 102.

Оновлено. 38-річного Юрія Сілецького, про розшук якого стало відомо сьогодні, 7 листопада, знайшли мертвим. Він працював заступником директора з музейного розвитку у Львівському історичному музеї.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!