У Львові розшукують підозрюваного у вбивстві чоловіка, який втік з лікарні

8011 0
Якщо маєте інформацію про місце перебування цієї особи, то повідомте правоохоронцям, телефонуйте на 102.
Фото Поліції Львівщини

Фото Поліції Львівщини

У Львові поліцейські розшукують чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Він втік із Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це повідомляють у поліції Львівщини.

«Сьогодні, 14 травня, близько 16.40, до поліції Львівщини надійшло повідомлення про те, що з одного з лікувальних закладів на вулиці Кульпарківській у Львові втік 61-річний Петров Богдан Ярославович, який перебував на лікуванні згідно з ухвалою Дрогобицького районного суду», – йдеться у повідомленні Головного управління поліції Львівської області.

Чоловік був одягнений у спортивний костюм синього кольору із кольоровими вставками на рукавах, спортивні кросівки темного кольору. Він має спортивну тілобудову, волосся русяве, короткострижений, зріст близько 165 см. Правоохоронці закликають містян, яким відоме місцеперебування підозрюваного, повідомити на оперативну лінію 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!