У Львові розшукують чоловіка, який вчинив наругу над підлітком

4780 0
Батьків закликають говорити з дітьми та пояснювати їм, що не варто йти з незнайомими людьми.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Поліцейські розшукують чоловіка, який імовірно зґвалтував хлопчика у Львові. Про це повідомили у поліції Львівської області,

Сьогодні о 12:40 до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.

На місце події виїхали співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій.

Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. Із дитиною зараз працюють психологи.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та особу зловмисника. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Усіх, кому відома будь-яка інформація щодо обставин події, просять повідомити на лінію 102. Батьків також закликають говорити з дітьми та пояснювати їм, що не варто йти з незнайомими людьми.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!