У Львові розшукують дівчину, яка взимку збила двох поліцейських

4812 0
У січні дівчина у стані наркотичного сп’яніння збила на авто двох патрульних.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

Франківський відділ поліції ГУ Нацполіції у Львівщині оголосив у розшук Абієву Ельнару Зафарівну, яка у січні 2018 року наїхала на одного інспектора та збила другого інспектора, якого повезла на капоті. Про це інформує прес-служба Нацполіції Львівщини.

26-річну дівчину підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2  ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Раніше дівчина проживала за адресою м. Львів, вул. Княгині Ольги, 56.

Усіх, кому відоме місцеперебування підозрюваної, просять звертатися на оперативну лінію 102 або а тел. (032) 238-95-51.

Читайте також: Винуватець смертельної ДТП на Стуса отримав три з половиною роки ув’язнення

Нагадаємо, 7 січня на вул. Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного водійка відмовилася пред’являти документи. Під час спілкування із порушницею, інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння. Після чого, вона навмисне наїхала на поліцейсього, а іншого протягнула на капоті кілька метрів. За тиждень слідчі оголосили дівчині про підозру, втім вона уникала контактів із поліцією.

Читайте також: У Львові екіпаж патрульних збив чоловіка. Фото

Додамо, що у Львові діє масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!