У Львові розшукують двох підлітків, які втекли з дитячого будинку

4790 0
Хлопці зникли вчора після обіду.
Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук

Поліція Львівської області розшукує двох підлітків, які втекли з дитячого будинку на вул. Кривчицька Дорога. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Хлопці віком 16 17 років пішли з будинку вчора, 9 жовтня, близько 15:00 й досі не повернулися. Владислав Зулкарнєєв на зріст 165 см, смуглявий, худорлявий, має темне волосся середньої довжини, на одній руці шрам від виведення тату. В день зникнення був одягнений у червону куртку, білі спортивні штани, білі кросівки.

Михайло Верещинський на зріст 170 см, худорлявий, має темне довге кучеряве волосся, на одній руці татуювання. Був одягнений у чорну куртку з білою великою смужкою, чорні штани, білі кросівки, червоний рюкзак. Телефонів із собою не мають.

Якщо комусь відоме місце перебування неповнолітніх, просять сповістити у поліцію за номером 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!