У Львові розшукують шахрая, який «встановлює» домофони

3861 1
Львівські правоохоронці розшукують чоловіка, який виманював і продовжує виманювати у львів'ян гроші, представляючись працівником фірми із встановлення домофонів.
фото: zz.te.ua, zaxid.net

фото: zz.te.ua, zaxid.net

Зловмисник, ще з січня 2015 року і до сьогодні представляється працівником ТОВ «Домофон.Інжиніринг.Охорона» і пропонує львів’янам встановити домофон, – інформує Zaxid.net. Насправді чоловік не працює у цій фірмі.

Після отримання передоплати за роботу від мешканців будинку, завдання не виконує, і гроші звісно не повертає. 

Від такого шахрайства вже постраждали мешканці Львова та Винник, зокрема, таких вулиць, як вул. Тарнавського, Івасюка, Братуня та інших.

За словами правоохоронців, чоловік, якого розшукують на фото – неодноразово засуджений Качмар Роман Романович, 10.08.1986 р.н., уродженець м. Львова, зареєстрований за адресою: м. Львів, вул. В. Великого, 59/17.

Міліціонери припускають, що чоловік може проживати у місті Винники.

Усіх, кому відоме місцезнаходження чоловіка, просять повідомити в чергову частину Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Л/о за тел.: 276-24-00 або 102.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
25 Вересня, 2015 03:29
Назар Він колись проживав на вул. Каховська, навпроти стадіону "Сокіл".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!