У Львові розшукують свідків ДТП, в якій загинув скутерист

4353 0
Аварія сталась учора ввечері на проспекті Чорновола.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

У Львові поліція просить зголоситись свідків ДТП, що сталась учора, 10 листопада, близько 18:10 на перехресті проспекту Чорновола та вул. Варшавської. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Попередньо встановлено, що зіткнулись скутер, яким керував 21-річний львів’янин, та невстановлений автомобіль, водій якого поїхав з місця пригоди. Внаслідок наїзду скутерист отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні», – ідеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Усіх, хто був очевидцем ДТП, має записи відеореєстратора або володіє інформацією, що допоможе встановити обставини події та особу водія-втікача, просять зголоситись на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!