У Львові розшукують власників собаки, яка хвора на сказ. Фото

9449 0
Небезпечний діагноз підтвердився вчора, 11 травня.
Кекс. фото: ЛКП "Лев"

Кекс. фото: ЛКП "Лев"

«ЛКП» Лев розшукує власників собаки, яка хвора на сказ, для запобігання зараження небезпечним захворюванням. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

21 квітня небайдужі принесли песика в Домівку врятованих тварин, що в парку «Знесіння». Працівники парку відразу її передали до ЛКП «Лев». Песик, якому дали кличку Кекс, віком від одного року, вагою 5 кг, був здоровим, проте наляканим. 10 травня ветеринари підприємства помітили дивну поведінку та звернулися до Держпродспоживслужбу Львова. Учора, 11 травня, фахівці підтвердили, що собака заразилася сказом.

Читайте також: Стерилізувати чи втопити. Львівська волонтерка про наших людей та любов до тварин

Песик не контактував з іншими тваринами на підприємстві та сторонніми людьми, тож захворювання не поширювалося. Проте невідомо, де раніше проживала тварина та хто є її господарями, проте вона не була вакцинована хазяїнами. Додамо, що згідно із чинним законодавством України, щорічна вакцинація домашніх тварин є обов’язковою.

Людей та господарів, що контактували з твариною або мають інформацію про господарів собаки, просять звернутися за номером телефону: 068 535 45 45.

Валерія Сілівончик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!