У Львові розшукують водія, який збив на трамвайній зупинці дівчину і втік

7333 0
ДТП сталась сьогодні зранку на вулиці Івана Франка, потерпіла загинула.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Сьогодні, 30 грудня, у Львові на вулиці Івана Франка, 68 близько 6:50 сталась смертельна ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Невідомий водій автомобіля БМВ на іноземній реєстрації скоїв наїзд на 25-річну мешканку Жидачівського району, яка від отриманих травм померла. Водій втік з місця події, залишивши автомобіль неподалік автонаїзду», – кажуть в поліції.

Читайте також: Чому найчастіше трапляються ДТП в Україні

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, проводять оперативно-розшукові заходи, з’ясовують обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Очевидців ДТП та усіх, хто може знати про місцеперебування водія, просять звертатись за номером оперативної лінії 102 або у найближчий відділ поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!