У Львові розшукують жертв шахраїв, які торгували підробленою технікою Apple

1942 0
Чим більше постраждалих знайдуть, тим суворішим буде покарання для зловмисників.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Прокуратура Львівської області розшукує жертв шахраїв, які створили вісім сайтів та за їх допомогою торгували підробленою продукцію Apple. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Імовірних зловмисників викрили працівники кіберполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області. Їм оголосили про підозру у шахрайстві, а суд обрав запобіжні заходи.

Так, двоє підозрюваних будуть утримуватись під вартою із можливістю внесення 600 тис. грн застави, а пятеро мають перебувати під нічним домашнім арештом. У разі порушення обмежень прокуратура клопотатиме про зміну запобіжного заходу.

Читайте також: Посадовицю ЛМР, яка відповідає за комунальне майно, підозрюють у службовій недбалості

Встановлено, що семеро мешканців Львова упродовж 2019-2020 років ошукали понад 200 людей з усіх куточків країни, ідеться в повідомленні прокуратури.

За версією слідства, після переказу на їхні рахунки коштів, фігуранти надсилали поштою підробку, а інколи – взагалі нічого.

Головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко закликає постраждалих від шахрайських дій зловмисників звертатися до фахівців територіального підрозділу Департаменту кіберполіції у Львівській області за телефоном: +38 068 926 31 40. Це потрібно, щоб мати можливість інкримінувати злочинній групі усі епізоди правопорушення, каже прокурорка.

У прокуратурі також надали перелік сайтів, через які вели діяльність підозрювані у шахрайстві:

  • i-park.com.ua
  • i-center.com.ua
  • iphone-room.com.ua
  • apple-shop.org.ua
  • myapple-box.com.ua
  • ilook.com.ua
  • icloud.org.ua
  • air-store.com.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!