Політична реклама

У Львові розшукують злодія, який прикривається Майданом

1345 0
Учасник 9-ї сотні Євромайдану Геннадій Дуравкін, сирота із Донецька, протягом 2 місяців був на Майдані,брав участь в подіях 18-20 лютого і був травмований.

Він приїхав підлікуватися до Львова, дав кілька задушевних інтерв’ю, а потім обікрав будинок львів’ян, які дали хлопцеві постійний притулок, пише Galnet.

Про це повідомляє дочка постраждалих львів’ян Мар’яна на сторінці Євромайдан Львів у Facebook.

«Він пограбував наших батьків, які прийняли його до себе, дали йому окрему кімнатку на постійно (вкрав дуже велику суму грошей, золото, велосипед), увімкнув газ (не запалив, а просто відкрутив), залишив увімкненим світло і втік. Дякувати Богу всі живі», – пише дівчина.

За її словами,  Геннадій Дуравкін під приводом Майдану купує шокери і пневматичну зброю, збирає гроші і дуже втирається в довіру, акцентуючи на тому, що він сирота, що йому через Майдан спалили хату і погрожували вбивством.

«Швидше за все він вже давно не у Львові, хоча заяву в міліцію ми написали, але якби раптом він вам трапився – будемо вдячні за будь-яку інформацію на адресу: [email protected], або за тел..: 063-302-00-65. Особлива прикмета – немає верхніх зубів», – пише Мар’яна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!