У Львові розшукують зловмисників, які отруїли двох собак

1459 0
Трагедія сталась поблизу житлових будинків по вулиці Поліській.
Фото з Інтернету

Фото з Інтернету

У Львові, 6 серпня, близько 11.00, до поліції надійшло повідомлення від 53-річної львів’янки про те, що в районі ринку «Галицьке перехрестя» невідомі отруїли собак. Про це повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції Львівського районного управління поліції №1 поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, поблизу житлових будинків по вулиці Поліській у Львові загинули дві собаки, які, ймовірно, були отруєні», - йдеться у повідомленні.

За фактом жорстокого поводження з тваринами у Львові поліцейські відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини загибелі двох собак. 

Львів'янка Марса Проць, яка намагалася врятувати собак, написала у групі собачників у Facebook, що тварин звали Бім та Плямка. Плямка загинула дорогою до ветеринарної клініки, Біма знайшли вже мертвим в полі. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють  усі обставини події.

Поліцейські закликають громадян не бути байдужими та повідомляти про кожен відомий їм факт жорстокого поводження з твариною на оперативну лінію 102. А також нагадують, що за такі дії передбачені кримінальна та адміністративна відповідальність.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!