У Львові розширять частину вулиці Наукової

10625 0
До кінця серпня наступного року на ділянці мають облаштувати тонкошарове покриття та нанести розмітку на три смуги.
фото: презентація кбдр

фото: презентація кбдр

У Львові розширять ділянку вулиці Наукової – від перехрестя перед вул. Тролейбусною до вул. Хуторівки – для облаштування правоповоротної смуги та спрощення заїзду громадського транспорту до зупинки після перехрестя. Відповідне рішення за пропозицією управління патрульної поліції у Львові прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Ми були з поліцією на виїзді на вул. Науковій і, незважаючи на звуження, там є достатня ширина проїзної частини для того, щоби рух відбувався у три смуги. Єдине, що потрібно, – зробити перерозмітку на під’їзді до перехрестя під час руху від вул. Княгині Ольги до вул. Тролейбусної», – каже начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності Львівської міської ради Павло Сирватка.

Читайте також: Що змінить нова розмітка «вафельниця» на перехресті Пасічна – Медової печери у Львові. Відео

За його словами, оптимально буде поєднати ці роботи з тонкошаровим покриттям на всій ділянці вулиці Наукової. Навіть попри звуження смуги відповідатимуть ДБН. Замовником робіт визначили Франківську районну адміністрацію. До кінця серпня наступного року на ділянці мають облаштувати тонкошарове покриття, нанести розмітку на три смуги, а також зробити розмітку в межах перехрестя – 1.7.

Нагадаємо, що у Львові планують реорганізувати рух на перехрестях, що на вулицях Кульпарківська – Володимира Великого і Кульпарківська – Наукова. Там хочуть облаштувати кільцеві розв’язки за принципом roundabout. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!