Політична реклама

У Львові розвалена половина захисних споруд

1638 0
За останній час значно збільшилася кількість звернень на адресу виконавчих органів Львівської міської ради щодо наявності, стану і порядку використання захисних споруд на території Львова, а також організації заходів з укриття населення в них.

З цього приводу управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Львівської міської ради надає коротку інформацію про організацію укриття працюючого персоналу, відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України, Державних будівельних норм ДБН В.1.2-4-2006 та інших нормативних документів, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«Захисна споруда призначена для збереження людей працюючої зміни. Таких захисних споруд у Львові є більше 150. Споруди придатні на всіх підприємствах, які працюють. Наприклад, такий об’єкт, як ЛАЗ, розбомблений, тому 6 його захисних споруд також розбомблені. Захисні споруди готові для збереження людей працюючої зміни. При оповіщенні особливого періоду працівники ЛМКП «Львівводоканал» будуть працювати позмінно цілодобово, щоб забезпечувати місто продукцією. Зміна, яка буде відпочивати, перебуватиме у захисних спорудах. Майже 50% захисних споруд підприємств міста є розвалені. Ті підприємства, які працюють, використовують захисні споруди у різних цілях, щоб зберегти їх», - повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!