У Львові рукодільниці та пекарі збиратимуть кошти для військових

2125 0
У Львові 20 липня відбудеться «Патріотичний ярмарок», зібрані кошти з якого скерують на потреби військових. Уже зараз організатори шукають тих, хто готовий поділитися власним крамом. Зголошуватися до участі можуть продавці патріотичних товарів, майстри рукоділля, і навіть пекарі та кондитери.
Фото: lovi-moment.com.ua

Фото: lovi-moment.com.ua

За словами організатора ярмарку, студентки Ірини Матвіїшин, яка зараз шукає людей, котрі займаються випічкою, зголошуватися можуть не обов’язково професійні пекарі, а й люди, які просто вміють добре пекти. «Мені б хотілося бачити таких людей на ярмарку, щоб було різноманіття товарів, а не лише одяг, листівки чи магнітики», – пояснила дівчина, інформують Головні новини Львова.

Наразі зголосилося шестеро людей, які власноруч роблять листівки, патріотичні іграшки та мають цікаві книжки. Усього на ярмарку, який розташується біля пам’ятника Данилу Галицькому, буде 30 торгових місць.

Усі талановиті люди та власники цікавих, ексклюзивних речей мають зареєструватися у групі «Патріотичний ярмарок».

Вперше такий ярмарок організували у Дніпропетровську, тоді благодійники зібрали 13 тис. грн на амуніцію для військових.

Нагадаємо, у Львові також збирають кошти для українських військових під час фестивалю клезмерської музики "LvivKlezFest", що триває у місті до 13 липня.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!