На правах реклами

У Львові депутатам пропонували розглянути 250 питань за кілька годин

1709 0
Учора, 30 вересня, сесію міської ради призначили на другу половину дня та внесли на розгляд депутатів майже 250 питань. Щоб розглянути усі питання, депутати мали б працювати цілу ніч за відсутності представників громадськості та журналістів. Активна позиція членів депутатської групи «Народний контроль» у Львівській міській раді не дозволила порушити регламент ради.

На думку керівника депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерія Веремчука, такий спосіб проведення засідання міської ради не відповідає політиці прозорості та публічності прийняття рішення і суперечить інтересам громади міста. Тому за його наполяганням і відповідно до регламенту у роботі сесії була оголошена перерва. Розгляд питань порядку денного продовжиться сьогодні о 10:00 годині ранку.

Читайте також: Львів'янам обіцяють програму індивідуального опалення після 25-го жовтня

«Процес прийняття рішень міської влади став суттєво закритішим, неоперативним та незрозумілим, кадрові рішення є непрозорими.  Засідання відбуваються не з регулярністю визначену законом. Проекти ухвал оприлюднюються не вчасно. Саме тому «Громадський рух «Народний контроль» пропонує львівській громаді «Антикорупційний план для Львова» реалізація якого дозволить у найкоротші терміни знизити корупційні ризики в діяльності міської ради», – наголосив Валерій Веречмук.   

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!