У Львові шахраї видають себе за соціальних працівників, щоби обібрати літніх людей

1123 0
У жінки відібрали 10 тисяч гривень.
Фото: Олександр Яремчук

Фото: Олександр Яремчук

У Львові шахраї, представляючись соціальними працівниками, видурюють та відбирають у літніх людей гроші. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Львівський міський територіальний центр.

Подібний інцидент трапився вчора із підопічною центру. На вулиці до неї підійшли дві жінки, які представилися соціальними працівниками і запропонували їй оформити матеріальну допомогу у розмірі 1250 гривень до дня перемоги. Вони увійшли в її довіру і сказали, що їм потрібні відповідні копії документів.

У результаті одна із шахрайок пішла з мешканкою до квартири і повідомила, що нібито завтра з обігу виходять гривні і запропонувала їх обміняти.

Жінка дістала 10 тисяч гривень, але відволіклась на телефонний дзвінок, залишивши гроші на видному місці. Коли обернулася — ні грошей, ні шахрайки вже не було. 

Львів'ян застерігають бути обачними і не пускати додому невідомих людей, не піддаватись на жодні маніпуляції, а також попередити своїх рідних про те, що в місті діють аферисти.


 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!