Політична реклама

У Львові ще 10 днів не вмикатимуть опалення

1053 0
Опалення у Львові не вмикатимуть, поки температура повітря не буде нижче 8 градусів Цельсія. За офіційними даними Держгідрометцентру на наступні десять днів температура буде коливатись в межах 8-20 градусів.

Про це повідомляє ZAXID.NET, з посиланням на начальника  головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації Ігора Цейтліна.

В повідомленні зазначається, що органи місцевого самоврядування залишають за собою право ухвалювати рішення про відтермінування запуску систем теплопостачання у підзвітних їм об’єктах.

«Це дасть змогу суттєво зекономити теплову енергію, що є одним із основних пріоритетів діяльності комунальних підприємств і  одним із основних завдань, які поставлені державою перед виконавчою владою та органами місцевого самоврядування», – зазначив Ігор Цейтлін.

Нагадаємо, 15 жовтня у зв’язку з потеплінням у Львові призупинено опалювальний сезон, який розпочався 12 жовтня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!