У Львові ще досі шукають зниклих дівчат: мешканців просять допомогти

2846 0
Христина Курівчак та Юлія Бухта зникли безвісти ще 20 листопада. Мешканців міста просять допомогти у пошуку неповнолітніх дівчат.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

У Львові шукають безвісті зниклих неповнолітніх дівчат, які увечері 20 листопада не повернулись після навчання до притулку за адресою: Папарівка, 1 (поблизу станції «Підзамче»). Про це інформує спільнота «Варта1».

Курівчак Христина Володимирівна, 19.06.1999 р.н.
Бухта Юлія Валеріївна, 23.12.1997 р.н.

Курівчак Христина: на вигляд 16 років, ріст 165 см., худорлявої тілобудови, очі темні, волосся русяве по плечі. Одяг: фіолетова куртка, сині джинси, світлі кросівки.

Бухта Юлія: на вигляд 17 років, ріст 160 см., худорлявої тілобудови, очі світлі, волосся русяве по плечі. Одяг: коричнева куртка, світлі джинси, чорні красочки.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про зниклих дівчат, просять повідомити за телефонами: (032) 261-40-66 або 102.

Також Червоноградський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області розшукує безвісті зниклу Демчук Наталію Іванівну.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!