Політична реклама

У Львові ще на 4 дорогах з’являться велодоріжки

1378 0
На усіх дорогах, які місто ремонтуватиме цього року, будуть облаштовані велодоріжки. Де це не можливо, зроблять ознакування для велоруху.

Також місто працює з грантодавцями щодо залучення коштів на будівництво велошляхів, повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на міського голову Андрія Садового.

«По всіх нових дорогах, які ми робимо, будуть веложоріжки – вул Сахарова, Стуса, Червоної Калини. По вул Виговського також зробили смугу для велоруху. Де це можливо, будемо робити ознакування для велоруху, а всі нові дороги, які будуть у реконструкції, всі будуть з новими велодоріжками. Центр міста має бути максимально доступний для велосипедистів. Потрібні кошти. Зараз працюємо з грантодавцями, щоб частина коштів – це була підтримка Європейського Союзу», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!