Політична реклама

У Львові ще не вирішили, чи відновлювати опалювальний сезон

1217 0
У Львові у зв’язку з потеплінням та для економії коштів з 20 березня призупинили подачу опалення до споживачів.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, теплопостачальні підприємства готові відновити за потреби подачу тепла, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«Хоча опалювальний сезон має закінчуватися 15  квітня, але починатися він має, якщо середньодобова температура нижче 8 С. Зараз ми маємо дилему, запускати тепло, чи день-два потерпіти, і люди зекономлять великі кошти. Ми сьогодні проводимо опитування, щоб це зрозуміти. Бо більшість людей стоїть на позиції, що опалення включати не  треба, не є холодно. При умові, що є потреба в опаленні для установ, шкіл, закладів медицини, то опалення подаємо без проблем, якщо заявки є. Якщо буде добра погода, то до опалення вернемось в жовтні. Але готовність тепловиків є. Якщо виникне необхідність, то відновимо», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, мешканцям Львова пропонують самим вирішити, чи потрібне опалення в місті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!