Політична реклама

У Львові ще не вирішили, які дороги ремонтуватимуть цьогоріч

940 0
10 квітня, у четвер, Львівська міська рада голосуватиме за бюджет розвитку на 2014 рік.

Депутати затвердять перелік доріг, які ремонтуватимуть та реконструюватимуть цього року. Про це повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, пише Zaxid.net.

На його думку, в першу чергу цього року у Львові треба відремонтувати проспект Червоної калини, вул. Сихівську та реалізувати проект «Трамвай на Сихів».

«Щодо інших доріг – то їхній перелік залежить від голосування на сесії. Також важливо, аби казначейство проводило платежі за цими видатками. Адже сьогодні підрядники вже не мають власних обігових коштів. Ми не провели платежі ще за деякі минулорічні роботи», - сказав Андрій Садовий.

За інформацією Львівської міської ради, станом на понеділок, 31 березня, казначейство блокує для Львова 65,3 млн грн платежів. З них 238 тис. грн – так звані захищені статті (кошти на зарплату та оплату енергоносіїв).

Також за співфінансування ЄБРР у Львові цього року планують відремонтувати вул. Хмельницького, Гайдамацьку та Промислову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!