Політична реклама

У Львові ще не знайшли охочих облаштовувати індустріальний парк

1809 0
У Рясному-2 має бути львівський індустріальний парк із промисловим виробництвом, робочими місцями і сучасною продукцією.

Однак для цього потрібно,щоб парламентприйняв відповіднs  пільги для інвесторів, повідомляють Головні новини Львова.

Наразі на цій ділянці обробляють землю мешканці сусіднього села. Під майбутню промислову зону віддали 25 гектарів землі. Серед переваг — географія: ділянка при хорошій дорозі, на межі міста, за 60 кілометрів від кордону. Серед недоліків — український інвестиційний клімат — найгірший у східній Європі.

Як зацікавити інвесторів — радяться на міжнародній конференції, що почалась у четвер у Львові. Державна агенція з інвестицій розробила законопроект. Згідно з ним, інвестор отримує нульове мито на імпорт обладнання, перші 5 років — не платить податку на прибуток взагалі, а наступні п’ять — платить його половину.

Однак цей законопроект ще не зареєстрований у парламенті. Коли ж його розглянуть і приймуть — невідомо.

Ще одне питання, яке залишається відкритим — хто візьме на себе витрати на підведення до індустріального парку комунікацій - газ, електрику, воду, каналізацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!