У Львові ще одна поштова компанія запускає чартери для доставки посилок зі США

1762 0
Раніше авіарейси компанії з міжнародними відправленнями прибували лише до аеропорту Бориспіль
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Нова пошта Глобал створила хаб для міжнародних відправлень у Львові, компанія запустила чартерні рейси до львівського аеропорту та відкрила другу центральну сортувальну станцію, інформує пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Читайте також: У львівському аеропорту провели обшуки

Раніше авіарейси компанії з міжнародними відправленнями прибували лише до аеропорту Бориспіль, проходили митне оформлення та сортувалися на центральній сортувальній станції у Києві. З початку цього року «Нова пошта Глобал» більш ніж удвічі збільшила обсяги, доставивши 5,7 млн відправлень. Таке зростання призводило до навантаження на сортувальну станцію. Так у компанії виникла ідея відкрити хаб у Львові.

Нова ЦСС розпочала свою роботу у листопаді, вона розташована на території Львівського інноваційного терміналу «Нової Пошти» і здатна обробляти до 30 тис. відправлень на добу.

Тепер рейси зі США компанія планує виконувати регулярно, двічі на тиждень: один рейс – до Львова та один до Києва.

Крім того, як до Львова, так і до Києва компанія також планує виконувати чартерні рейси з Китаю.

Читайте також: Фото дня. У Львові вперше в історії приземлився американський лайнер Мрії

Перевізник відзначає, що перший чартер зі США прилетів до Львова на початку грудня. На його борту знаходилося понад 15 тис. відправлень загальною вагою понад 30 тонн. Це була кореспонденція клієнтів сервісу NP Shopping та доставка з американського інтернет-магазину iHerb.

У грудні вантажні рейси будуть виконувати щосереди, а від січня до кінця березня – щоп'ятниці. Їх будуть виконувати на повітряному судні В787-900 Dreamliner авіакомпанії LOT.

Додамо, що прямі рейси з авіадоставкою посилок зі США до Львова здійснює також компанія Meest. Для цього вона також використовує літаки Dreamliner авіакомпанії LOT.

Фото Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!