Політична реклама

У Львові ще три автобусні маршрути отримають таблички з розкладом руху

1508 0
Як повідомили в міському управлінні транспорту та зв’язку, незабаром ще 3 автобусні маршрути буде ознаковано інформаційними табличками з графіком руху.

Зазначає прес-служба Львівської міської ради. Йдеться про маршрути № 15, 34 та 40. Такі таблички вже встановленона зупинках громадського транспорту по 6 автобусних маршрутах — № 33, 3А, 18, 42, 47А, 16.

Усі інформаційні таблички на автобусних маршрутах – металеві. Похвилинні графіки руху на маршру та електротранспорту виготовляють у вигляді наклейок, які розміщують на відповідних знаках, де це можливо.

Як відомо, нещодавно інформаційні таблички були встановлені на зупинках громадського транспорту трамвайних маршрутів № 3 та № 5.

 

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/transport/207242-nezabarom-shche-3-avtobusni-marshruty-bude-oznakovano-tablychkamy-z-hrafikom-rukhu
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!