У Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням у груди

1263 0
Хлопець наразі в операційній.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 31 травня, троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова після уроків пішли додому до одного із них. Вдома знайшли зброю та почали її розглядати. Одному із друзів випадково поцілили в груди. Про це повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Хлопця каретою швидкої було оперативно доправлено до лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання. Його вже оперують у лікарні, медики борються за життя дитини.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 14-річний школяр отримав вогнепальне поранення грудної клітини внаслідок випадкового пострілу з помпової рушниці.

Сьогодні о 16:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини.

Попередньо встановили, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували. Зброю, з якої був здійснений постріл, правоохоронці вилучили.

Нагадаємо, що 25 квітня на вул. Степана Бандери неподалік «Львівської політехніки» 10-річний хлопчик випав з вікна. Він отримав черепно-мозкову травму.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!