У Львові школярі затримали водія-порушника

3409 0
Учора, 3 березня, учні школи № 36, що на вул. Володимира Великого, 55Б у Львові, затримали порушника правил дорожнього руху, який припаркував свій позашляховик на тротуарі біля входу до школи. Діти обступили машину, викликали поліцію і не дозволили порушнику втекти.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як розповіла речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій, у поліцію зателефонували п’ятикласники, які навчаються у цій школі. Вони повідомили правоохоронців про порушення правил паркування біля їхньої школи. Автівка заважала руху пішоходів і простояла біля школи, за словами дітей, 1,5 години, –  пише zaxid.net.

Прибувши на місце події, полісмени з’ясували, що чоловік, який неправильно припаркував авто, привіз у школу комп’ютерну техніку. Це підтвердив поліцейським і директор школи.

Поліція вирішила не штрафувати водія, обійшлася попередженням. Діти активно допомагали правоохоронцям, показали власнику машини місця, де можна без порушень залишити автівку. А водій натомість пообіцяв більше не порушувати правил дорожнього руху і паркування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!