Політична реклама

У Львові штормове попередження

1751 1
22 березня у Львові очікують складні погодні умови: сильний мокрий сніг, вранці та вдень місцями дуже сильний сніг. Вночі та вранці подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв’язку. Пориви вітру 17 – 22 м/с, вранці та вдень подекуди 25 м/с , хуртовини. На дорогах ожеледиця, снігові замети.

У зв’язку із нестійкою погодою Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій варто звернутись на Центральну міську диспетчерську службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.

ДАІ закликає водіїв без нагальної потреби не виїжджати приватним автотранспортом та перечекати негоду. Тих, хто все ж таки виїхав, просять обов’язково враховувати погодні та дорожні умови, бути якомога обережнішими, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань!

Якщо ви побачили, що через негоду хтось потрапив у скрутне становище, не будьте байдужими, обов’язково викличте на допомогу ДАІ або аварійно-рятувальні служби.

Також водіїв просять бути надзвичайно уважними пішоходів: за таких погодних умов гальмівний шлях автомобіля збільшується у рази.

Якщо ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно:

- не наближатися до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом; 

- організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ „Львівобленерго”;

- терміново повідомити ПАТ „Львівобленерго” за телефоном (032) 239-24-55, 239-20-05 по місту Львову та області, 15-68 по місту Львову (цілодобово), або диспетчерські служби районів електричних мереж.


Читайте також:
21 Березня, 2013 19:44
Микола Мені дуже не подобається погода у Львові. Закриваються школи, рух транспорту паралізований...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!