Політична реклама

У Львові штрафуватимуть за безквитковий проїзд у маршрутках

962 0
На пасажирів, які з 18 лютого їздитимуть у львівських маршрутках без квитка, накладатимуть штраф.Про це розповів у прямому ефірі ток-шоу «Відверта розмова» голова ЛОО «Всеукраїнська асоціація перевізників» Іван Велійка.

Іван Велійка повідомив, що в разі, якщо пасажир маршрутки не матиме квитка, спеціальній групі контролю, яка створюється в даний момент, змушений буде заплатити штраф в розмірі 20 грн.

Велійка наголошує, що таке нововведення запрацює на усіх маршрутах приватного транспорту уже з 18 лютого.

«З наступного тижня починає працювати група контролю на львівських автобусних маршрутах із виявлення нелегальних пільговиків і обілечування пасажирів», – сказав голова ЛОО «Всеукраїнська асоціація перевізників» Іван Велійка.

За словами Івана Велійки, перевізники зараз працюють над тим, щоб заключити договір з муніципальною дружиною, яка буде мати право контролю як пасажирів, які показують посвідчення пільговика, так і на наявність квитка у пасажира, повідомляє zахіd.net

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!