У Львові штрафуватимуть за катання на машинках біля Оперного театру

2630 0
Атракцію дозволили на площі біля цирку.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Власників машинок-атракціонів біля Оперного театру штрафуватимуть через порушення правил благоустрою території. Відповідне рішення ухвалив сьогодні, 30 жовтня, виконавчий комітет Львова.

Рішення передбачає, що Галицька райадміністрація, ЛКП «Муніципальна варта» та КП «Адміністративно-технічне управління» матимуть право складати протоколи на тих, хто здійснює прокат машинок за порушення правил благоустрою.

Перед цим проводитимуть роз’яснювальну роботи не лише із підприємцями, а й з батьками, які беруть машинки на прокат. Галицька адміністрація має забезпечити спеціальне попереджувальне ознакування.

Зазначимо, що на минулому засіданні виконком погодив місце для прокату дитячих автомобілів. Його можна здійснювати на площі перед львівським цирком на Городоцькій.

Читайте також: Машинки-атракціони у Львові працюватимуть біля Цирку

Нагадаємо, що Львівська міська рада заборонила діяльність будь-яких атракціонів майже на всій території історичного центру міста ще у червні 2017 року. Тоді йшлося про площу Ринок, територію біля Оперного театру та кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями Герцена, Франка та Підвальною.

Згідно із положенням, на зазначених локаціях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів. 

Раніше «Муніципальна варта» неодноразово вилучала у підприємців дитячі машинки, що їздять перед Оперним театром, та суд завжди повертав їх власникам.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!