Політична реклама

У Львові штрафуватимуть за відмови від угод про вивезення сміття

1104 0
Львів’яни, які живуть у приватних будинках, мають за обов`язок укласти угоди на вивезенням сміття. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, така угода передбачена законом «Про відходи».

Відповідно до рішення виконавчого  комітету міської ради №832 від 30 листопада, перевізники побутових відходів повинні забезпечити укладаннядоговорів про надання послуг вивезення побутових відходів з власниками житлових будинків садибного типу, земельних ділянок Львова, забезпечити встановлення індивідуальних контейнерів на території будинковолодінь і надавати якісні та вчасні послуги, відповідно до умов договору.

Також перевізники мають проводити нарахування плати за вивезення сміття за встановленими виконкомом нормами побутових відходів та забезпечити проведення розрахунків з захоронення побутових відходів відповідно до укладених договорів з виконавцем послуг з розміщення та захоронення відходів.

Нагадаємо, відповідно до статті 152 КУ про адміністративні правопорушення, за відмову в укладенні договору власник приватного будинку несе адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 тис грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!