Політична реклама

У Львові штрафуватимуть за виносні рекламні конструкції

2747 0
Зовнішня реклама, в тому числі і виносні рекламні конструкції, так звані – штендери, відповідно до Правил розміщення зовнішньої реклами у Львові, повинні розміщуватися виключно на підставі дозвільної документації.

Зважаючи на те, що штендери створюють перешкоди для пішоходів, неповносправних людей, в центральній частині міста їх розміщення не дозволене і дозволи на їх встановлення не видаються, інформує прес-служба Львівської міськради.

За самовільне розміщення виносних рекламних конструкцій на порушників можуть бути накладені штрафні санкції у розмірі до 1700 грн.

Відтак, КП «Адміністративно-технічне управління» систематично очищає місто від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій. Протягом 2013 р. було  демонтовано більше тисячі самовільно встановлених штендерів. Порушникам були скеровані 726 вимог щодо демонтажу самовільно розміщених виносних рекламних засобів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!