У Львові шукатимуть шляхи збереження енергії у багатоповерхівках

1928 0
У четвер, 23 квітня, о 18:30 у приміщенні Урбан-бібліотеки, що на вулиці Устияновича, 4, відбудеться зустріч в рамках платформи URBAN-Café «Дбаємо про наш будинок разом!». Спеціальним гостем зустрічі буде Вольфганг Круґ – експерт у сфері управління житловим фондом, який представить досвід Німеччини у реформуванні ЖКГ.

Як інформує прес-служба ЛМР, на зустрічі учасники та гості обговорять питання:

- реформування житлово-комунального господарства і його значення для мешканців;

- енергоощадності у багатоквартирних будинках панельного типу;

- можливостей для спільних ініціатив мешканців.

Серед запрошених спікерів – начальник Ресурсного центру для розвитку ОСББ Галина Когут, експерт у сфері законодавства Андрій Бурий, представник Управління охорони історичного середовища ЛМР Ярина Кузицька. Модератор зустрічі – Олександр Кобзарев (Інститут міста).

Зустріч відбудеться в рамках візиту до Львова Вольфганга Круґа – експерта з управління житлом Німецького агентства розвитку – Товариства старших експертів (Senior Expert Service – SES), який більшу частину свого життя працював на посаді директора управлінської компанії, у підпорядкуванні якої перебувало близько 55 000 міських квартир. Метою візиту є зустрічі з представниками керівництва міста та міських структур, які працюють у сфері житлового господарства та напрацювання практичних рекомендацій з підвищення рівня клієнтоорієнтованості комунальних підприємств міста.

URBAN CAFЕ – це платформа для обговорення та пошуку шляхів вирішення проблем міста та його розвитку. Завдяки цьому майданчику, представники місцевої влади, бізнесу та просто мешканці мають змогу сісти за один стіл, щоб спільно визначити майбутній вигляд міста, опираючись на іноземний досвід у сфері урбаністики. URBAN CAFÉ створено за ініціативи Інституту міста.

Контактна особа: Анастасія Загайна (тел.: 097 451 40 38).

Фото: tsn.ua, veganohooligano.com.ua, www.facebook.com.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!