У Львові шукають 17-річну дівчину

15316 1
Від суботи, 14 березня, рідні та друзі шукають Катерину Басюк. Дівчина зникла з квартири бабусі в місті Кам’янка-Бузька й не повернулася.

Катерина Басюк навчається на першому курсі в Українському католицькому університеті за спеціальністю «соціальна педагогіка». 17-річну Катю близькі не бачили ще від вечора суботи, – про це написала на своїй facebook-сторінці подруга дівчини Богдана Рущак.

Повне ім’я: Басюк Катерина Василівна.

Дата народження: 7 вересня 1997 року.

Усіх, хто має будь-яку інформацію про зниклу дівчину, просять телефонувати до мами Каті за номером: 067-137-06-07 (п. Ольга).

Нагадаємо, минулими вихідними у Львові шукали та врешті-решт знайшли зниклого 15-річного хлопчика.


Читайте також:
18 Березня, 2015 22:36
Timoxa 18.03.2015 року працівниками міліції і мною особисто в м.Золочеві було знайдено Босюк Катерину ми її нагодували повідомили її маму Олю що вона знаходиться внас жива здорова яка приїхала і забрала її додому
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!