У Львові шукають 12-річну дівчинку. Доповнено

10611 0
Від учора, 24 травня, у Львові шукають семирічну дівчинку, яка вийшла з дому в Франківському районі й не повернулася.
фото: facebook

фото: facebook

Учора, 24 травня, дванадцятирічна Оксана Кіх близько 15 години вийшла з дому (вулиця Котляревського, 67, Франківський район) і не повернулася. Дівчинка була одягнена у чорну футболку, сині джинси та білі кросівки, – інформує «Міліція Львівщини» на своїй facebook-сторінці.

Прикмети на вигляд 12 років, ріст 140 см., худорлявої тілобудови, волосся русяве до плечей розпущене, на шиї з лівого боку родимка, очі голубі, ніс прямий, передні зуби зміщені до переду.

Була одягнута в безрукавку чорного кольору, светр із капюшоном чорного кольору, джинси синього кольору, кросівки чорного кольору із широкою шнурівкою синього кольору.

Усіх, кому відоме місце знаходження неповнолітньої або хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження дівчинки, правоохоронці просять звернутись за тел: 238-95-51 або 102.

 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!