У Львові шукають активістів – перевіряти маркування російських товарів

2172 1
Громадська ініціатива «Економічний бойкот» у Львові шукає активістів для проведення рейдів у магазинах міста: перевірятимуть, чи маркують торгові точки товари російського виробництва.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Про це tvoemisto.tv розповів координатор «Економічного бойкоту». Зголошуватися можна до Олега Радика на сторінці у Faceboоk.

«Робота знайдеться усім. Після Дня Незалежності будемо переходити до рейдів», – сказав Олег Радик. Як каратимуть торгові точки, що не маркують товари російського виробництва, він однак не уточнив. Проте сказав, що не всі виконують ухвалу міських депутатів про маркування, а у деяких магазинах взагалі «хамлять» у відповідь на зауваження про відсутність маркування.

Читайте також: Бойкот російських товарів у Львові: маркування, окремі полиці чи відмова?


Читайте також:
11 Лютого, 2015 22:55
українець Потрібно Метро перевірити. В них повний бардак і не повага. Промарковано як небудь , по принципу, щоб відчепилися. Особливо на Дж. Вашингтона.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!