Політична реклама

У Львові шукають батьків для створення будинку сімейного типу

928 0
Відділ у справах дітей Львівської міськради шукає кандидатів у батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, який планують створити на вул. Багряного, 33 у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Будинки сімейного типу, де можуть проживати 5-10 дітей, створюються як альтернатива відсутній біологічній родині. Такі заклади створюються, аби дати належне виховання та догляд дітям-сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування.

За даними Головного управління статистики у Львівській області, на 2011 рік на Львівщині зареєстровані 2860 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, з них усиновлені упродовж року тільки 145.

Тих, хто готовий стати батьками-вихователями для дитячого будинку сімейного типу відділ у справах дітей Львівської міськради просить звертатись за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, відділ у справах дітей, кімната 523, 524. Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!