У Львові хочуть покарати чоловіка, який завдавав ушкоджень рятувальникам під час пожежі

10460 2
У суботу, під час пожежі у розважальному закладі центрі «МІ100», незнайомець перешкоджав роботі рятувальників і навіть кілька разів ударив ногою одного із них.
фото: lviv.dsns.gov.ua

фото: lviv.dsns.gov.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Головного управління ДНС у Львівській області, у відомстві занепокоєні таким фактом поведінки громадян під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. «Сьогодні зранку під час наради в очільника області, де були представники силових структур, керівник нашого управління скерував звернення до правоохоронних органів із проханням провести розслідування і, у разі доведення вини згаданої особи, притягнути її до відповідальності»,  – додали у прес-службі рятувальників.

Очільник ЛОДА Олег Синютка, у свою чергу, сказав, що взяв під контроль це питання. У Головному управлінні ДНС у Львівській області також додали, що за багато років роботи уперше трапилося таке, що люди перешкоджали роботі рятувальників.

Нагадаємо, 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100», що на вулиці Наукова, 7. Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання. Під час роботи пожежників львів'яни знімали палаючу будівлю на відео і робили селфі на її фоні.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
22 Липня, 2017 17:20
Іван То як, притягнули?
1 Грудня, 2016 12:46
Тарас Вперше??? Не смішіть. 8 з 10 пожеж гасяться саме так, з перешкоджанням таким [***]ів. Просто цей випадок зняли на відео і тисячі людей побачили.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!