У Львові шукають донорів для львівського актора, що потрапив у ДТП. Як допомогти

9538 2
Чоловіку проведуть складну операцію, для чого потрібно дев’ять літрів крові.
Фото: theukrainians.org

Фото: theukrainians.org

Водій мотоцикла, актор львівського Театру імені Марії Заньковецької Олесь Федорченко 15 липня потрапив у ДТП на трасі Львів-Мукачево. У результаті цього він отримав важку політравму та травматичну ампутацію ноги.

Мотоцикліста перевели в 8 лікарню Львова для проведення складної операції. Для цього потрібно дев’ять літрів крові, а станом на зараз є лише три. Група крові та резус фактор не має значення.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Спільнота «Мотодопомога» просить небайдужих львів’ян допомогти чоловіку. Щоб допомогти Олесю Федорченку можна здати кров в Львівському обласному центрі служби крові, що на Пекарській, 65 – з 8:30 до 13:00. Під час здачі крові потрібно вказати, що вона для Федорченко Олеся. При собі необхідно мати паспорт.


Читайте також:
18 Липня, 2018 09:32
Катерина Романе, там же пише: Група крові та резус фактор не має значення.
17 Липня, 2018 23:09
Роман Прикра новина. Інформація була б набагато кориснішою, якби було вказано групу та резус крові.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!