У Львові шукають донора крові для лікування 14-річної дівчинки

4576 0
Дівчина лікується від пухлини – лімфоми Ходжкіна у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.
Фото: dzerkalo.media

Фото: dzerkalo.media

У Львові терміново шукають донорів крові для лікування 14-літньої Кіри Корнійчук. Про це повідомив голова Львівського відділення Українського герпетологічного товариства Тарас Гринчишин на своїй сторінці у Фейсбуку.

Дівчина лікується від пухлини – лімфоми Ходжкіна у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, колишня «Чорнобильська» лікарня, що на вул. Дністерській, 7 у Львові, а родина проживає на Рівненщині.

Читайте також: Це свого року волонтерства або Чому бути донором корисно

Необхідні вимоги до донора: група крові – І(0)+, чоловік, здоровий, віком до 45–50 років. Із крові відбираються лише клітини-тромбоцити, решта повертається в організм донора. Процедуру проводять два дні (тестування і забір) у Львівському обласному центрі служби крові (вул. Пекарська, 65, з 08:30 до 13:00), адресно для Кіри Корнійчук.

За необхідності родина дівчинки готова віддячитися. Щодо деталей можна звертатися звертатися до батька Андрія Корнійчука або матері Олени, що зараз перебуває у Львові,  за телефоном: 066-668-07-43.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!