У Львові шукають донорів крові для чотирирічного Арсена

6616 0
Для донорства шукають 3-4 здорових хлопців, віком від 18 років з другою групою крові, резус «позитивний. У хлопчика виявили дві пухлини.
фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Львів’ян просять допомогти знайти донорів крові для чотирирічного Арсена. Хлопчик наразі знаходиться у лікарні з діагнозом «Нейробластома заочеревинного простору з метастатичним ураженням кісткового мозку, 4 стадії».

Для донорів підходять чоловіки, від 18 років з другою групою крові, резус «позитивний».

Зараз хлопчик знаходиться у «Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі» Львова.

«Почалось це у лютому 2016 року. Арсен захворів на грип, ми здали аналізи — все було добре, він вилікувався. Але з часом, у нього почали боліти ноги, ми його почали лікувати. Але стан малого погіршувався, лікарі не могли встановити вірний діагноз, - розповідає тітка хлопчика Іванна Омеляновська-Гамлій. — Після МРТ, нам сказали що виявлено пухлину, і до того ж злоякісну. Одразу ж після виявлення пухлини, було сказано що це 4 стадія нейробластоми з ураженням кісткового мозку. При повторному проведенні МРТ у Арсена виявили ще одну пухлину в паху, яку також потрібно вирізати».

На даний час хлопчик пройшов 8 блоків хімії, йому видалили одну пухлину, операція пройшла успішно.  У подальшому батьки дитини шукатимуть клініку і гроші на пересадку кісткового мозку.

Також родичі просять допомогти небайдужих грошима.

Реквізити: 4149 4978 6751 7239 - Логінова Олена Володимирівна (номер карти в Приват Банку).

За більш детальною інформацією можна звертатися за телефоном: 063 182 2517 — тітка Іванна.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!