У Львові шукають донорів крові для дівчинки, яка постраждала від коня

6079 0
Щоденно дівчина переносить оперативне втручання, а тому потребує переливання крові.
Фото: dzerkalo.media

Фото: dzerkalo.media

Постраждала 15-річна дівчина, яку у центрі Львова важко травмував наляканий петардою кінь, потребує крові – перша група з позитивним резус-фактором (+1). Про це повідомляє Уляна Флишко на сторінці у Фейсбуку. 

Щоденно дівчина переносить оперативне втручання, а тому потребує переливання крові. Для того, аби стати донором для потерпілої, потрібно підійти в Львівську обласну службу крові, що на Пекарській, 65, і здати кров з відміткою «Для пацієнтки ОХМАТДИТ – 15-річної Олесі Шиян».

Додамо, що дівчину госпіталізували з діагнозом «відкритий перелом великої гомілкової кістки, забійно-рвана рана м’яких тканин лівої гомілки та стегна, кровотеча, постравматичний тромбоз підколінної артерії, гостра ішемія лівої нижньої кінцівки».

Нагадаємо, що ввечері 2 листопада, троє іноземців запускали салют і сполохали коней. Коні вибігли на тротуар і налетіли на лавку, де сиділа 15-річна дівчина. Її з травмами госпіталізували до ОХМАТДИТу. Натомість кобилу усипили через несумісні з життям травми. Подію кваліфікували як ДТП з потерпілими. Справою наразі займаються слідчі. Також діяльність карет із кіньми у Львові тимчасово призупинили


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!