У Львові шукають донорів крові для собак

2089 0
Щомісяця за допомогою донорській крові вдається врятувати чотирьох собак.
Собака-донор Дарсі з власницею. Фото: ЛКП "Лев"

Собака-донор Дарсі з власницею. Фото: ЛКП "Лев"

У Львові шукають собак, які стали б донорами крові. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На базі Першої комунальної ветеринарної клініки ЛКП «Лев» діє банк крові для тварин. Завдяки донорській крові тут рятують собак, які через інфекції або складні поранення потребують переливання крові. Зараз клініка має потребу в поповненні запасів крові.

«Потреба у донорах є завжди. Щомісяця за допомогою донорській крові нам вдається врятувати чотирьох собак. Зазвичай, ми шукаємо чотирилапих донорів у соцмережах — Facebook, Instagram, а також телефонуємо до власників собак, які вже були донорами і запитуємо, чи не хотіли б вони, щоб їхній собака ще раз здав кров», — каже лаборант ЛКП «Лев» Тарас Басараб.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Подати заявку на донорство можна, зателефонувавши на ЛКП «Лев» за номером 068 535 4545, а також можна долучитися благодійним внеском до реалізації проекту створення єдиного у Західній Україні банку крові для собак: lkplev.com#donation-block.

Нагадаємо, що в березні цього року у Львові на базі ЛКП «Лев» запрацював перший у Західній Україні банк крові для тварин. ЛКП «Лев» закупило обладнання на 275 тис. гривень. Серед  обладнання Мікроскоп Leica DM500 LED, холодильник Samsung RB 34N, водяна баня digital 5 л. Poly Science, механічний екстрактор для розділення крові на компоненти та центрифуга РС6МЦ з ротором. Також уже закупили контейнери для зберігання крові та затискач для герметичного пакування контейнерів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!