У Львові шукають донорів крові для собак

1858 0
Донорам може стати вакцинована собака, масою від 25 кг та віком від 2 до 8 років.
Фото: Pets4Homes

Фото: Pets4Homes

ЛКП «Лев», на базі якого діє перший в Західній Україні банк крові, шукає донорів крові для собак. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівницю підприємства Оксану Кошак.

«Потреба в донорах є завжди. Завдяки донорській крові нам вдалось врятувати близько 60 собак. Для господарів, які хочуть, аби їхній улюбленець долучився до порятунку чотирилапих життів, здати кров — це можливість провести безкоштовний огляд свого собаки, дізнатися його групу крові, отримати окремі показники біохімічного і загального аналізу крові та мазка крові на виявлення бабезіозу і мікрофілярію», — каже вона.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Донорам може стати вакцинована собака, масою від 25 кг та віком від 2 до 8 років. Подати заявку на донорство можна зателефонувавши на за номером: 068 535 4545.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!