У Львові шукають директора Палацу мистецтв

3042 0
Із березня обов’язки директора виконував депутат обласної ради Юрій Візняк.
фото: lvivposter.com

фото: lvivposter.com

Львівська облрада оголосила конкурс на генерального директора Львівського палацу мистецтв, що розташований на вулиці Коперника, 17, ідеться на сайті ЛОР.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

  • заява про участь у конкурсі на ім’я засновника із наданням згоди на обробку персональних даних;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;
  • відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • програми розвитку Львівського палацу мистецтв на один і п’ять років.


Кандидат на посаду може надати інші документи, які можуть підтверджують її професійні чи моральні якості. Документи потрібно подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: вул. Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб. 6, або надсилати на поштову та електронну адреси управління майном спільної власності Львівської обласної ради: [email protected].

Документи приймаються з 19 жовтня упродовж 30 (тридцяти) календарних днів. Початок формування конкурсної комісії – 31 жовтня. Дата та місце проведення першого засідання комісії з конкурсного відбору – 29 листопада об 11:00, каб. 307, вул. Винниченка, 18. Додаткова інформація надається за телефонами: (032) 299 98 58, (032) 299 98 52.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Львівський палац мистецтв залишиться у власності області

Із березня обов’язки директора тимчасово виконував депутат обласної ради Юрій Візняк, а попередній керівник закладу Юрій Гнатковський перейшов на посаду першого заступника. До того він вісім років був в. о. директора та ще майже два — директором.

Додамо, що понад 5 років Палац мистецтв працював без опалення через збільшення тарифів та несправність котельні. У 2016 році частково закупили нове обладнання для утеплення будівлі, втім їх не завершили через нестачу коштів.

Читайте також: На території Палацу Потоцьких у Львові облаштують італійський парк

У серпні цього року Львівський палац мистецтв оголосив тендер на реконструкцію системи центрального опалення, після чого тут облаштують комбіновану систему опалення. Реконструкцію виконуватиме ТОВ «Майстер+Клімат» за 2,9 млн гривень. Через проблему з опаленням, із палацу мистецтв довелось перенести декілька виставок.

Конкурсна комісія, що розглядатиме кандидатів на посаду керівника Львівського палацу мистецтв засідатиме 29 листопада.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!